Hjelp:Innhald

Frå Aorwiki

(Skilnad mellom versjonar)
Gå til: navigering, søk
Line 1: Line 1:
-
På [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents wikimedia.org] har manual som forklarar korleis wikien fungerar. Om du treng informasjon om korleis du finn informasjon på wikien så vel du [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents#For_readers "For reader"] og om du treng informasjon om korleis du lagar sider på wikien så vel du [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents#For_editors "For editors"]. Størsteparten av hjelpen er dessverre berre tilgjengeleg på engelsk.
+
http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents Wikimedia.org] har manual som forklarar korleis wikien fungerar. Om du treng informasjon om korleis du finn informasjon på wikien så vel du [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents#For_readers "For reader"] og om du treng informasjon om korleis du lagar sider på wikien så vel du [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents#For_editors "For editors"]. Det er og anna nyttig informasjon på denne sida.
 +
 
 +
Størsteparten av hjelpen er dessverre berre tilgjengeleg på engelsk.

Versjonen frå 5. januar 2010 kl. 15:07

http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents Wikimedia.org] har manual som forklarar korleis wikien fungerar. Om du treng informasjon om korleis du finn informasjon på wikien så vel du "For reader" og om du treng informasjon om korleis du lagar sider på wikien så vel du "For editors". Det er og anna nyttig informasjon på denne sida.

Størsteparten av hjelpen er dessverre berre tilgjengeleg på engelsk.

Personlege verktøy