Hjelp:Innhald

Frå Aorwiki

(Skilnad mellom versjonar)
Gå til: navigering, søk
(Oppretta sida med «På [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents | wikimedia.org] har manual som forklarar korleis wikien fungerar. Om du treng informasjon om korleis du finn informasjon på …»)
Line 1: Line 1:
-
På [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents | wikimedia.org] har manual som forklarar korleis wikien fungerar. Om du treng informasjon om korleis du finn informasjon på wikien så vel du "For reader" og om du treng informasjon om korleis du lagar sider på wikien så vel du "For editors"
+
På [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents wikimedia.org] har manual som forklarar korleis wikien fungerar. Om du treng informasjon om korleis du finn informasjon på wikien så vel du [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents#For_readers "For reader"] og om du treng informasjon om korleis du lagar sider på wikien så vel du [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents#For_editors "For editors"]

Versjonen frå 5. januar 2010 kl. 14:58

wikimedia.org har manual som forklarar korleis wikien fungerar. Om du treng informasjon om korleis du finn informasjon på wikien så vel du "For reader" og om du treng informasjon om korleis du lagar sider på wikien så vel du "For editors"

Personlege verktøy